Elbilsladdare för alla behov och situationer

Tryggt & säkert

Erfarna & certifierade elektriker

1-2 veckors installationstid*

Kampanj - Zaptec Go

Från 7690kr

PhaseBox 2.0 11kW

Från 10500 kr

Sommarkampanj- Zaptec Go

Från 7690 kr

Zaptec Go Laddbox

Från 5895 kr

Wallbox Pulsar Max

Från 7190 kr

Defa Power 22kW

Från 6990 kr

Charge Amps Aura

Från 12990 kr

Varför ska du skaffa dig en laddbox?

Innan du väljer att installera en elbilsladdare hemma är det avgörande att förstå de fördelar som följer med en sådan investering. För närvarande finns det inga lagkrav som tvingar ägare av elbilar eller laddhybrider att ha en egen laddstation i bostaden. Det är tekniskt möjligt att ladda bilen via ett vanligt vägguttag, men denna metod rekommenderas inte på grund av den ökade risken för överhettning och brand.

Att skaffa en egen elbilsladdare innebär flera fördelar, inte minst att bilen laddas betydligt snabbare. Moderna laddboxar kommer med avancerade funktioner som låter dig schemalägga laddningen efter dina behov, följa elpriserna och ladda när det är mest kostnadseffektivt, samt samla statistik över din laddningshistorik

Osäker på vilken laddbox du ska ha?

Att välja rätt laddbox kan vara en knepig uppgift, men oroa dig inte! Vårt team av experter finns tillgängliga för att guida dig genom valprocessen och säkerställa att du får den perfekta laddboxen för dina specifika behov. Oavsett om det handlar om hemma eller på arbetsplatsen, låt oss hjälpa dig att göra det bästa valet för en smidig och effektiv laddningslösning.