Framtiden är här -
Skapa din egen energi

Välkommen till Elteknik i Lund, din partner för solcellslösningar till hus och villa.

Att installera solceller är inte bara ett smart val för miljön utan också för plånboken. Vi är stolta över att erbjuda expertis, anpassning och precision genom hela processen.

Solceller - steg för steg

Såhär går vår process till, från tanke till färdig installation.

Kom i kontakt med oss

Skicka in din intresseanmälan eller ring en av våra konsulter på 046-53 111. Tillsammans utforskar vi dina förutsättningar och behov.

Första förslag

Vi börjar med att skapa en skräddarsydd offert baserad på ditt tak och dina specifika önskemål. Vår höga kunskap inom området garanterar en optimal lösning för just din fastighet.

Hembesök

Vår engagerade team kommer personligen ut till dig för ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser över ditt tak, diskuterar dina behov och hjälper dig att välja den perfekta solcellsanläggningen.

Installation

När planen är satt är det dags för installation, och med vår erfarenhet tar det endast 1–4 dagar att förvandla ditt tak till en kraftkälla.

Ladda vardagen med solenergi

Skapa en grönare framtid och spara pengar samtidigt. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök – låt oss tillsammans ta steget mot en hållbar energilösning!

Maximera din solenergi - Lagra, Använd, Spara!

Hos Elteknik i Lund tar vi solenergi till nästa nivå genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för solbatterier. Genom att koppla ett batteri till din solcellsanläggning kan du nu använda en större del av den energi som dina solceller producerar, direkt i ditt eget hushåll.

Sverige bjuder på stora mängder sol under året, vilket innebär att din solcellsanläggning ofta genererar mer elektricitet än du förbrukar. Det skapar ett värdefullt överskott av el som du kan välja att sälja till elnätet eller ännu bättre – lagra för senare användning.

För att ta steget mot ökad självförsörjning och sänkta elkostnader behöver du ett solcellsbatteri. Genom att investera i detta smarta tillbehör blir du mindre beroende av traditionella elbolag och kan dra nytta av din egenproducerade el när du behöver den som mest.

Våra solcellsbatteri integreras sömlöst med din solcellsanläggning och styrs enkelt genom smarta energiappar. Ett enhetligt system som ger dig full kontroll över din energikonsumtion och sparar både pengar och miljö.

Boka din tid idag!

Använd formuläret för att komma i kontakt eller boka in en tid med oss.